6.1.13

♥ 4000 katselukertaa! ♥








 Anteeksi jo silmänne itkevät verta laadun vuoksi, en ole mikään paras kuvaaja. :)



Mro~

Oon jo melkein unohtanu tän blogin näin lomalla.. Mut mun joulu ja uusvuos meni ihan kivasti perheen ja kavereiden kanssa, toivottavasti teilläkin oli kivaa. Muuten oon vaan lojunu kotona, ollu tallilla moneen otteeseen ja tehny nukenvaatteita. Nukkeja ei oo tullu oikeen kuvattua, paitsi tänään räpsäisin muutaman kuvan Tsukista. Lisään pian niitä vaatteita kauppaan, ilmottelen sitten.


ASDFGHJ!!!!  BLOGILLA ON NYT +67 LUKIJAA JA KATSELUKERTOJA ON YLI 4000!
nyt oon onnellinen










-Cherry

8 kommenttia:

  1. Oih, ihania kuvia. Oottelen niitä uusii vaatteita. Jospa saisin luvan ostaa, ja jos saisin jostain rahaa...

    VastaaPoista
  2. Ihana pikku Tsuki! Ihanat vaatteet c: Myyntiin niitä vaatteita odottelen!

    Muovirakkaus.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Talvella on haastavampaa kuvata, älä soimaa itseäsi jos on vähän tummia kuvia. Kamerasta saa asetuksista valotusta säädettyä vaaleammaksi, näin teen itse (tumma -----------|-----------vaalea, välissä lukuja). Tuon asetuksen kun löydät niin se parantaa kuvan valotusta ja kuvista tulee valoisampia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, säädin nimittäin just valotusta tummemaks koska kuvista tuli ihan ylivalottuneita. Muokkauskin vähän tummentaa noita, tein sen tarkotuksella (:

      Poista
  4. HYÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ KUVAT ON IHANIA <3 8)

    VastaaPoista
  5. Musta laatu ei ollu kauhee ja olen pahoillani, kun en ollut kommentoinut nyt sun jokaiseen postaukseen, koska käväisin tuolla Thaimaassa :D Pian blogiini tulee kuvia siitä matkasta ;)

    www.dollsgame.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. Olisitko vielä kiinnostunut nukesta? Edellinen ostaja perui kaupan joten sulle olis nyt tilaisuus ostaa se! Laita sähköpostia; bloggerveera@hotmail.com

    VastaaPoista